Komponentdatabase

— Vi er utrolig takknemlige for hjelpen fra Simpro

Simpro har tegnet en ny ett-års kontrakt med studentorganisasjonen Propulse ved NTNU. Det betyr mye for studentene, som er avhengig av sponsormidler for å drive prosjektene sine.

— Organisasjonen vår består av fulltidsstudenter som bruker fritiden sin på prosjektet, uten lønn. Vi er helt avhengig av sponsormidlene for å få ting til å gå rundt, og er veldig takknemlige for hjelpen vi får av Simpro, forteller student Hannah Laugaland i Propulse.

Utvikler rakett

Tidligere i år var Propulse på besøk hos Simpro og fikk hjelp til å montere kretskort til raketten de utvikler. Raketten skulle konkurrere mot andre studentraketter i USA denne sommeren, men konkurransen utgikk i på grunn av pandemien.

Nå har derimot europeiske lag gått sammen og satser på en konkurranse i Portugal i oktober.

— Konkurransen i Portugal kan også bli påvirket av pandemien, men foreløpig er planen at raketten skal skytes opp der. Så da forbereder vi oss til det, sier Laugaland.

Viktig med tilgang til ekspertise

Den nye kontrakten betyr mye for studentene i Propulse. Simpro skal det neste året støtte dem med produksjon av stensil til kretskort samt montering og testing, i tillegg til å holde ulike kurs for studentene.   

Laugaland forteller at de setter pris på den tette dialogen med Simpro, og innspill de får underveis i prosjektet.

Simpro stolte over å bidra

Simpro er veldige stolte over å kunne bidra til å støtte gründerånden på NTNU, og ønsker Propulse lykke til i Portugal!