Komponentdatabase

Simpro-gruppen inngår ny millionkontrakt med Kongsberg Maritime

Simpro-gruppen har undertegnet en langsiktig rammeavtale med Kongsberg Maritime. Avtalen har en årlig verdi på flere titalls millioner kroner over de neste fem årene.

 

Erik Dragset, Administrerende direktør

«Avtalen er viktig for både Noca og Simpro. En slik avtale sikrer arbeidsplasser i begge selskapene over tid. Samtidig er det alltid positivt for oss å inngå avtaler med aktører som Kongsberg Maritime. De stiller høye krav til sine underleverandører, og vi er fornøyd med å få plass i nåløyet», sier Erik Dragset i Simpro-gruppen.

Om avtalen
Simpro-gruppen vil produsere og levere eksisterende og fremtidige elektronikkmoduler og produkter til Kongsberg Maritime, samt aktivt samarbeide om design, utvikling, industrialisering og produksjon av nye produkter.
Kontrakten er en videreføring av en eksisterende kontrakt og et langt samarbeid mellom Simpro-gruppen og Kongsberg Maritime.

KONGSBERG om prosessen
«Det har vært en grundig prosess for valg av leverandører av elektronikk. Et stort antall leverandører har blitt evaluert på sin kapasitet innenfor produksjon, kvalitet, prototyping og fleksibilitet. Simpro-gruppen har vært en leverandør til KONGSBERG over mange år. Vi ser nå fram til å utvikle dette samarbeidet videre gjennom den nye avtalen», sier Michael Lyngøy VP Production and Logistics, Kongsberg Seatex AS.

Simpro-gruppen om viktigheten av avtalen
«Avtalen åpner også for flere muligheter for samarbeid mellom Simpro-gruppen og Kongsberg Maritime i tiden fremover. Vi ser nå frem til å viderføre arbeidet på fabrikkene våre i Trondheim og på Løkken», avslutter Dragset.

For mer informasjon:
Erik Dragset
CEO
Simpro-gruppen
901 62 348
erik.dragset@simpro.no