Komponentdatabase

Fra kurs til praksis – kretskortmontering med Revolve

I fjor høst holdt Simpro kurs i lodding og ESD-sikring for studentene i Revolve. Nå skal Revolves kretskort produseres hos Simpro, og studentene får teste den teoretiske kunnskapen i praksis.

Studentene Silje og Teo

Dette er Revolve NTNU

Studentorganisasjonen Revolve ble grunnlagt på NTNU i 2010 for at studentene skulle få et praktisk prosjekt som supplement til de teoretiske ingeniørstudiene. I dag består organisasjonen av 67 medlemmer fra forskjellige fagfelt og ulike årstrinn.

Hvert år bygger studentene en komplett racerbil som konkurrerer i en av verdens største ingeniørkonkurranser for studenter, Formula Student.

Samarbeidet 

Simpro har vært med som sponsor siden 2013, og er en av Revolves hovedsponsorer i dag. Simpro har bidratt med kretskort og sammenstillingen av disse siden samarbeidets oppstart.

I år skal det totalt monteres 280 kretskort fordelt på 38 ulike varianter. I Simpro opplever vi det som svært positivt å bidra med vår kompetanse til studentorganisasjoner som Revolve. Vi får vist oss fra vår beste side til kommende utviklere og ingeniører, samtidig som studentene får verdifull og praktisk erfaring fra arbeidslivet.

Vi gleder oss til avduking av årets racerbil, og ønsker Revolve lykke til med årets konkurranse!